Welkom bij SGOG

 

De Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk Grave (SGOG) heeft als doel het welzijn van alle ouderen in de gemeente Grave en hun mantelzorgers te bevorderen.

Onder welzijn verstaan wij: zelfredzaamheid, sociaal leven, cultuur, educatie, sociale veiligheid, financiën, wonen, gezondheid en het vervullen van dagelijkse levensbehoeften.

Beroepskrachten en goed opgeleide vrijwilligers kunnen u daarbij ondersteunen.

Om het welzijn van ouderen en hun mantelzorgers te bevorderen biedt de SGOG informatie, advies en ondersteuning.

Daarnaast zijn er diensten beschikbaar die bijdragen aan het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen door de ouderen of de mantelzorgers te ontlasten.

SGOG heeft uitsluitend vrijwilligers maar werkt nauw samen met Gemeente Grave, ONSwelzijn, Brabant Zorg, Sociom, Thuiszorg Pantein, Mooiland.

De verschillende lokale afgevaardigden van KBO, Zonnebloem, Ouderenadviseurs, Meer Bewegen voor Ouderen Grave, Catharinahof en Adviesraad Sociaal Domein, maken deel uit van SGOG.

Deze organisaties hebben samen veel professionele krachten die de vrijwilligers van SGOG ondersteunen. Samen zetten zij zich in om het doel van de SGOG vorm te geven en uit te dragen.

U kunt bij de SGOG terecht voor vrijwillligerswerk voor vrijwel alle activiteiten die op onze site te zien zijn. Er zijn altijd vacatures die passen bij de ondersteuning die u kunt en wilt geven.

 

 

 

 

  • A  A  A  A  
Nieuws
Omdat Grave gaat verzelfstandigen wordt in de loop van het jaar een nieuwe website ontwikkeld.

Via het contactformulier op deze tijdelijke site kunt u contact met ons opnemen.


Copyright © 2014. All Rights Reserved.